Сайтът ruskova-property.com

Преди няколко години, заедно с брат ми и неговата любима, стартирахме сайтът ruskova-property.com с основна цел писане на информационни статии в сферата на недвижимата собственост.

Името му избрахме да бъде обвързано с дамският член от екипа, а именно Мария Рускова. И тримата сме завършили бакалавърска степен от Икономически университет-Варна със специалност Икономика на недвижимата собственост (другите освен мен и магистратура същата специалност).



Идеята е да се развие като специализиран сайт съдържащ авторски статии на специалисти в определени области на урбанистиката, строителството, архитектурата, управлението, инвестициите и поддръжката на недвижимото имущество.

Смятаме, че темите свързани с недвижимата собственост са твърде слабо засегнати в обществото ни и все по-малко хора се замислят каква е целта и как си взаимодействаме например на дадена сграда или съоръжение. Какво може да подобрим в сградите около нас и как да правим бъдещите такива по устойчиви и полезни за всички нас.

В търсене на отговорите на подобни въпроси се занимават умовете ни е повечето време, когато мислим за следващата статия или новина.

Публикациите са рядкост, защото смятаме, че те следва да имат стойност за читателя и не бива да бъдат просто поредния международен превод на дадена новина или изследване, а да изразяват лична оценка и препоръка базирана на опит и познание доказало практическа ефективност.

Comments

Popular Posts